avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1229 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot beneficia de acel an de acomodare daca am adoptat ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot beneficia de acel an de acomodare daca am adoptat un copil?

Am adoptat o fetita în urmă cu 16 ani este si incadrata in gr de handicap grad 2 ad putea beneficia de acel an de acomodare Astept raspuns multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 31 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:05, 31 Ianuarie 2018
Concediul de acomodare 2017. Cum se acordă noul tip de concediu pentru salariați?
www.avocatnet.ro/articol_446...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu maternal Monstruletz Monstruletz Buna ziua, daca sunt angajata la un nou loc de munca de cateva luni, dar a m mai lucrat anterior, cu o pauza de 4 zile intre cele 2 locuri de munca, pot ... (vezi toată discuția)
Indemnizație? ContSters442629 ContSters442629 Bună seara! Îmi doresc să rămân însărcinată, însă există un detaliu care mă tot frământă. Până în data de 9 iulie am fost studentă și ... (vezi toată discuția)
Prelungire concediu crestere copil Daniela Ramona Lupu Daniela Ramona Lupu Buna ziua. Va prezint urmatoarea speta: am un copil nascut in decembrie 2014, la data respectiva optasem pentru a sta acasa 2 ani in ccc. In 16 noiembrie 2016 ... (vezi toată discuția)