avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1187 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Condiționare spor
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Condiționare spor

Pentru acordarea sporului de complexitate de 15% funcționarilor publici conform anexei Viii din L153, li s-a spus sa semneze un angajament de plata ca in cazul in care cineva spune că nu e legal, să dea banii înapoi. Mi se pare dubios ptr o instituție de stat. E legal?

Alte discuții în legătură

Actiune in restituirea de catre salariat a unei plati primite fara drept jalaboi jalaboi in perioada 1.05. 2009- 28.02.2010 am primit un spor mai mare cu 10% mai mare (de la 15% la 25%) fara a semnat nici un act aditional. In urma unui control la ... (vezi toată discuția)
Sporuri!!! Dana Dana La institutia la care lucrez s-au redus toate sporurile la 1%......inca nu am primit decizia dar e .....pe vine ,si se pare ca se aplica retroactiv cu ... (vezi toată discuția)
Sporuri legale wsx wsx va rog sa-mi spuneti care sunt sporurile legale ce se acorda in prezent functionarilor publici din administratia publica locala?deoarece pe noi ne-a lasat ... (vezi toată discuția)