avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Avocat oficiu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Avocat oficiu

Daca il dau in judecata pe tatal copilului pentru pensie si autoritate exclusiva,acesta neprezentandu-se si punandu-se un avocat din oficiu,acesta trebuie platit de mine?
Ultima modificare: Miercuri, 31 Ianuarie 2018
Monica1607, utilizator
Cel mai recent răspuns: Monica1607 , utilizator 08:28, 1 Februarie 2018
Multumesc foarte mult.Pentru pensia alimentara din urma care ar fi sansele?El a venit foarte rar la copil,asta insemnand 1 data pe an de ia adus ceva sau ia lasat bani.In rest nu a contribuit cu nimic.Insa mi s-a comunicat ca nu poate sa plateasca din urma decat de la data introducerii.
Ultima modificare: Miercuri, 31 Ianuarie 2018
Monica1607, utilizator
asa va decide si instanta ca pensia sa se plateasca de la data introducerii cererii.
Buna dimineata!Multumesc foarte mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces divort cu minori - avocat din oficiu pentru parat ayleena ayleena Buna seara, Am facut o cerere de divort, din culpa exclusiva a paratului. Sotul nu se prezinta la termene (2, pana in prezent), nici macar nu stiu daca ... (vezi toată discuția)
Numire curator special in actiune in pretentii girbeaionicavioleta girbeaionicavioleta Avem pe rol o actiune in pretentii privind recuperarea unor sume de bani. . Parata nu se prezinta si nu s-a indeplinit nici procedura de citare. Am primit la ... (vezi toată discuția)
Proces custodie copil AnaMaria0926 AnaMaria0926 Ma numesc Ana Maria Constantin, din Babeni, jud.Valcea. Am 36 de ani si sunt mama unei fetite de 11 ani. De 10 ani imi cresc copilul singura, fara ca tatal ... (vezi toată discuția)