avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensia de refugiat se poate mosteni de la bunici la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensia de refugiat se poate mosteni de la bunici la nepoti?

As dori sa stiu daca urmasii pensionarilor pot beneficia de pensie de refugiat.Bunica mea in varsta de 80 de ani,si-a depus dosarul la CASA DE PENSII CLUJ, pt pensia de refugiat.si daca i se aproba cat primeste si daca pot beneficia eu de aceasta pensie ,dupa ce ea nu va ma i fi,deoarece e bolnava cu plamanii.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 22:09, 31 Ianuarie 2018
Buna seara
Dupa decesul bunicii pensia nu va mai exista. Nu se mosteneste asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie urmas 2014 rev3enge rev3enge buna seara, am si eu o intrebare...bunicamea de 80 de ani are o pensie de 350 lei de pe urma CAP (desi pe cupon ii scrie indemnizatie sociala, aceasta este ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas andreyutza andreyutza Buna seara, Doresc sa va intreb urmatorul lucru: Bunicul meu,in varsta de 74 ani,a decedat joi,03.01.2013,pensionar fiind pentru limita de varsta. Bunica ... (vezi toată discuția)
Ajutorul de deces ContSters167230 ContSters167230 buna ziua! tatal meu a decedat in iulie 2010 si nu era pensionar.el locuia cu bunica mea, pensionara de c.a.p.si cu pensie de veteran de razboi. ea a primit de ... (vezi toată discuția)