avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Chemare in judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Chemare in judecata

Am primit de la tribunal plicul de instiintare chemare in judecata. In adresa emisa de Tribunal apar ca RECLAMANTA, la fel si pe site-ul tribunalului. Eu am fost data in judecata de RECLAMANT si eu sunt PARATA asa cum reiese si din actele anexate de acesta. Ma pot folosi de aceasta greseala a tribunalului, poate viciu de procedura si sa cer in intampinare suspendarea procesului sau altceva in avantajul meu?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 13:19, 1 Februarie 2018
Puteti castiga timp, dar nu veti obține suspendarea procesului.
Nu este motiv legal de suspendare, se va face modifcarea corespunzatoare in citativ.
Mergeti la un av pt a va formula intampinare la cererea de chemare in judecata formulata de reclamant,situatia mentionata de dvs pare sa fie o eroare materiala in realizarea citatiei,nu va ajuta cu nimic si nu va avantajeaza,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen intampinare aelemarac aelemarac Buna ziua, Am gasit la o locatie veche (la care nu mai locuiesc) un plic de la Judecatorie in care sunt instiintata ca sunt parata intr-un proces si ca am la ... (vezi toată discuția)
Bună seara. va rog mult ma puteti ajuta cu urmatoarele. În ... Adevar1 Adevar1 Bună seara. Va rog mult ma puteti ajuta cu urmatoarele. În urmă cu ceva timp, eu și fiica mea (în vârstă de 8 ani la momentul accidentului) am fost ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am o hotarare emisa de sal-fin/03.12.2024 in favoarea ... AdiSfro AdiSfro Buna ziua. Am o hotarare emisa de SAL-FIN/03.12.2024 in favoarea mea. In data de 12.12.2024, reclamantul a inregistrat la instanta teritoriala un dosar in care ... (vezi toată discuția)