avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua. Am o hotarare emisa de SAL-FIN/03.12.2024 ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua. Am o hotarare emisa de SAL-FIN/03.12.2024 in favoarea ...

Buna ziua. Am o hotarare emisa de SAL-FIN/03.12.2024 in favoarea mea. In data de 12.12.2024, reclamantul a inregistrat la instanta teritoriala un dosar in care eu am calitatea de Parat, cu scopul de a anula actul emis de SAL-FIN. Problema este ca de atunci au trecut mai bine de 6 luni, timp in care eu nu am primit nimic din partea judecatoriei si nici pe site nu apare nimic la detalii, nu exista termen, nu exista citatii. Intrebarea mea este daca asa ceva este normal sau este o greseala/eroare din partea judecatoriei in manipularea dosarelor sau un viciu de lucru. Ce pot face in cazul meu? Multumesc pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 09:44, 27 Iunie 2025
E „normal”. Adică nu e, dar nu-s puține situațiile în care nu se mișcă nimic vreme de niște luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chemare in judecata mon73key mon73key Am primit de la tribunal plicul de instiintare chemare in judecata. In adresa emisa de Tribunal apar ca RECLAMANTA, la fel si pe site-ul tribunalului. Eu am ... (vezi toată discuția)
Discutarea excepþiei perimãrii într-un dosar deja soluþionat si25 si25 In 22 aug.2006 s-a dat sentinta in favoarea mea ,iar impotriva acestei sentinte paratii au declarat apel solicitand schimbarea sentintei fara a aduce motive si ... (vezi toată discuția)
Obligatie de a face ContSters332562 ContSters332562 In cadrul unui proces civil care are ca obiect:[i] obligatie de a face[/i] (pensie de intretinere minor), parata cere audierea minorului. Poate instanta sa ... (vezi toată discuția)