avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Doua locuri de parcare in sectoare diferite
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Doua locuri de parcare in sectoare diferite

Buna ziua! Adresa mea de domiciliu este in sectorul 5 si am loc de parcare inchiriat de ADPS5. Locuiesc cu chirie (contract inregistrat la ANAF) in sectorul 2 intrucat sunt aproape de serviciu, iar proprietarul doreste sa-mi transfere locul lui de parcare. As dori sa stiu daca pot beneficia de doua locuri de parcare in sectoare diferite, avand aceeasi masina. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: BogdaAna , utilizator 18:41, 26 Mai 2020
Ai găsit o modalitate pana la urma? În aceeași situație sunt și eu acum.

Ana-Maria128 a scris:

Buna ziua! Adresa mea de domiciliu este in sectorul 5 si am loc de parcare inchiriat de ADPS5. Locuiesc cu chirie (contract inregistrat la ANAF) in sectorul 2 intrucat sunt aproape de serviciu, iar proprietarul doreste sa-mi transfere locul lui de parcare. As dori sa stiu daca pot beneficia de doua locuri de parcare in sectoare diferite, avand aceeasi masina. Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc parcare, cum sa fac sa am ? veronik veronik Locuiesc cu chirie in sect 5 si as vrea sa am un loc de parcare inchiriat. Proprietara nu are adresa de domiciliu de Bucuresti, dar actul de proprietate al ... (vezi toată discuția)
Bună ziua.se poate avea loc de parcare in 2 sectoare diferite ... Bebex33 Bebex33 Bună ziua.se poate avea loc de parcare in 2 sectoare diferite pt aceeasi masina. M am mutat de 2 ani din sect 4 in sect 5.În buletin .adresa este cea ... (vezi toată discuția)
Parcare niculaepetre niculaepetre am o mare dilema va rog ajutatima .am o masina de la firma la care lucrez de LUNI pana LUNI,deci imi trebuie un loc de parcare. intrebare la adresa la care ... (vezi toată discuția)