avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1481 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua.se poate avea loc de parcare in 2 sectoare ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua.se poate avea loc de parcare in 2 sectoare diferite ...

Bună ziua.se poate avea loc de parcare in 2 sectoare diferite pt aceeasi masina. M am mutat de 2 ani din sect 4 in sect 5.În buletin .adresa este cea veche(sect 4)acolo beneficiez de un loc de parcare plătit (părinții mei locuiesc acolo) si as dorii sa beneficiez de loc de parcare unde locuiesc acum(un vecin imi cedează locul).apartamentul din sect 5 este proprietate personală dar nu am mutația facuta.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:52, 8 Ianuarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legal se acorda loc parcare numai in sectorul in care exista adresa de domiciliu stabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua locuri de parcare in sectoare diferite Ana-Maria128 Ana-Maria128 Buna ziua! Adresa mea de domiciliu este in sectorul 5 si am loc de parcare inchiriat de ADPS5. Locuiesc cu chirie (contract inregistrat la ANAF) in sectorul 2 ... (vezi toată discuția)
Legea parcarii de resedinta (sau despre parcarea de la bloc, in general) Catalinozaurusrex Catalinozaurusrex Buna ziua! Despre legea parcarii de unde pot afla mai multe? Separe ca \"madamele\" de la administratia financiara, parcari, salubritate, hingheri si pe ... (vezi toată discuția)
Regulament parcare bucuresti sect.4 MihaiMih MihaiMih Buna ziua si La Multi Ani! As dori o informatie, privind regulamentul/legea parcarilor. Locuiesc in Bucuresti Sect.4, unde detin si un loc ... (vezi toată discuția)