avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Solutie dosar la Registrul Comertului
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Solutie dosar la Registrul Comertului

Firma si-a schimbat sediul social si si-a deschis punct de lucru. Dupa 2 saptamani de rezolutii si corecturi greseli in documente astazi a aparut online la stadiu dosar astfel:
Tipul dosarului: Menţiune
Stadiu dosar: Cerere inscrisa in RC
Soluție: Admis

Cerere inscrisa in RC inseamna ca dosarul a fost acceptat si putem ridica documentele noi?

Multumesc!
Da, asta inseamna.
Dosarul a fost admis.
Urmeaza sa mergeti sa ridicati noile documente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrul comerțului îmi respinge un dosar madalina bobeica madalina bobeica Bună ziua, Registrul comerțului îmi respinge un dosar cu următoarea motivare: - declaraţia tip model unic depusă nu respectă prevederile art. 122 ... (vezi toată discuția)
Probleme sc papickads papickads In urma cu 2 luni am angajat un avocat care sa se ocupe de infiintarea unei SC , am facut toate actele si le-a dus la RC , iar de at ma tot minte ca v-a merge ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna “document: Încheiere finală (dezinvestire)”? ... AlexBu AlexBu Tip solutie: Admite cererea (Ce inseamna exact)? “Document: Încheiere finală (dezinvestire)” (Ce inseamna exact)? Stadiu procesual: Fond (Ce ... (vezi toată discuția)