avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Norme legale Dropshipping
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Norme legale Dropshipping

Bună ziua.

Care sunt normele legale privind înființarea, facturarea și gestiunea unui magazin online, în regim de dropshipping?

Dropshipping-ul este, pentru cei ce nu știu, comerț cu anumite bunuri pe care fizic, magazinul tău nu le deține. Spre exemplu, eu pot afișa în magazinul meu online un produs X.

Produsul X nu se află în depozitul meu, ci în al furnizorului. Un client comandă produsul X. Eu trebuie să transmit comanda către furnizor, furnizorul să împacheteze produsul și să îl trimită către client.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:45, 29 Mai 2021
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa infiintez un srl pentru un magazin online AndreiStoian99 AndreiStoian99 Buna ziua, Doresc sa infiintez un SRL pentru un magazin online cu dropshipping. Este necesar ca sediul social sa fie cu activitate? Trebuie autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Magazin online cu activitate externa bogdan_024 bogdan_024 Daca deschid un magazin online in regim dropshipping unde stock-ul produselor este intr-o alta tara mai exact in china si vand produse in america, australia, ... (vezi toată discuția)
Magazin online. e-commerce. dropshipping oanadragoi oanadragoi Buna ziua. Intentionez sa incep o mica afacere dupa modelul \"dropshipping\". Momentan doresc sa tin legatura cu un furnizor din China. Infiintez un magazin ... (vezi toată discuția)