avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... transmitere suspendare cm pentru concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

transmitere suspendare cm pentru concediu fara plata

buna seara
stiti dupa noile reglementari care este termenul de transmitere a cfp
multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:38, 2 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Perioada, cauzele de suspendare și data încetării suspendării contractului individual de muncă, cu excepția cazurilor de suspendare în baza certificatelor medicale , se transmit cel târziu în ziua anterioară datei suspendării/datei încetării suspendării, cu excepția situației absențelor nemotivate când transmiterea în registru se face în termen de 3 zile lucrătoare de la data suspendării.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata - termen de transmitere revisal MariaRamona MariaRamona Buna ziua, Am un salariat care a avut contractul de munca suspendat pentru concediu fara plata pana pe data 08.01.2018. Transmiterea in Revisal trebuia sa se ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim cristin20 cristin20 buna ziua! In cazul uni cim suspendat in perioada 11.06.2018 - 29.06.2018.transmit in revisal sfarsit suspendare 29.06.2018, data incetare suspendare ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata MarcMarimar MarcMarimar O societate are in concediu fara plata 2/3 din salariati pe o periaoda de 2 luni .(nu au lucrari de productie deci nu au ce sa faca la munca).Ma intereseaza ... (vezi toată discuția)