avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1267 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Cum ajung la cedo cu un proces din Italia ?
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Cum ajung la cedo cu un proces din Italia ?

Buna ziua .Am o întrebare și dacă mă poate ajuta cineva cu un răspuns va mulțumesc anticipat .Tatăl meu a lucrat în Italia .acolo a făcut un accident la locul de muncă dar nu a fost angajat până în ziua accidentului .Se judeca de 3 ani cu angajatorul cu cei de la asigurare si pana la urma sa decis că tatăl meu sa plătească cheltuieli de judecată și să aștepte până ce vor scoate la licitație un apartament al angajatorului ..Cum trebuie să procedeze în cazul în care vrea să meargă mai departe ,cum ar fi Cedo sau nu stiu .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:01, 6 Februarie 2018
Dacă câștiga in Italia numai este nevoie sa mearga la cEDO
Termenul de sesizare a CEDO de 6 luni începe să curgă odată cu pronunţarea deciziei definitive în cadrul procesului de epuizare a căilor de recurs interne.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa ma adresez cedo? cattie cattie Vreau sa stiu daca ma pot adresa CEDO,intrucat mi-au fost tinute la Parchet timp de 8 ani doua dosare penale in care am fost parte vatamata ,iar acum mi ... (vezi toată discuția)
Plangere cedo danie222 danie222 buna ziua fratele meu a avut un dosar penal care a urmat o candamnare cu executare ramanand definitiv in noiembrie 2012 iar hotararea de recurs sa motivat in ... (vezi toată discuția)
Cedo mac6 mac6 Pentru a adresarea unei contestatii la CEDO pot fi folosite hotararile penale comunicate la domiciliu de instante ,doar cu semnatura grefierului si ... (vezi toată discuția)