Buna ziua .Am o întrebare și dacă mă poate ajuta cineva cu un răspuns va mulțumesc anticipat .Tatăl meu a lucrat în Italia .acolo a făcut un accident la locul de muncă dar nu a fost angajat până în ziua accidentului .Se judeca de 3 ani cu angajatorul cu cei de la asigurare si pana la urma sa decis că tatăl meu sa plătească cheltuieli de judecată și să aștepte până ce vor scoate la licitație un apartament al angajatorului ..Cum trebuie să procedeze în cazul în care vrea să meargă mai departe ,cum ar fi Cedo sau nu stiu .
Termenul de sesizare a CEDO de 6 luni începe să curgă odată cu pronunţarea deciziei definitive în cadrul procesului de epuizare a căilor de recurs interne.
Plangere cedo
danie222
buna ziua fratele meu a avut un dosar penal care a urmat o candamnare cu executare ramanand definitiv in noiembrie 2012 iar hotararea de recurs sa motivat in ... (vezi toată discuția)
Cedo
mac6
Pentru a adresarea unei contestatii la CEDO pot fi folosite hotararile penale comunicate la domiciliu de instante ,doar cu semnatura grefierului si ... (vezi toată discuția)