avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda Ratb
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda Ratb

Mama mea are 71 de ani și ieri a fost prinsă în RATB fara bilet.Mentionez ca ea nu vede bn si a rugat o călătoare sa ii valideze cardul.Ea apoi a stat liniștită stiind ca a plătit călătoria iar cand au venit controlorii i-au spus că e cardul gol.Ea zice ca i-au luat CI dar nu i-au dat nici un proces verbal.Ce e de făcut?Și o altă întrebare:e normal sa amendeze o femeie bătrâna pt o greșeală se stie ca ei nu se pricep la tehnologie probabil ca daca a auzit aparatul piuind a crezut că e ok.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 22:29, 2 Februarie 2018
In localitatea unde locuiti pensionarii nu beneficiaza de gratuitate pe mijloacele de transport in comun?Poate face o contestatie solicitand inlocuirea masurii amenzii cu masura avertismentului,invocand lipsa pericolului social al faptei savarsite, varsta,pensia mica etc.Poate are sansa sa gaseasca un jude mai milos care sa admita contestatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda ratb neplatita 2003 sau 2004 ContSters202439 ContSters202439 Buna ziua! Povestea mea mai pe scurt e ca in 2003 sau 2004 am calatorit in Bucuresti, nu am compostat bine biletul nu se vedea clar tushul cu data, controlorii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! as dori sa primesc un raspuns avizat la urmaroarea ... Andra1908 Andra1908 Buna ziua! As dori sa primesc un raspuns avizat la urmaroarea problema: Circulam cu linia 105 RATB, mentionez ca doar ce ma urcasem, fara sa apuc sa trimit ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda ratb klement klement Caut un sfat avizat In urma primiri unei contraventii pentru circulare pe RATB fara card validat mi s-a intocmit un proces verbal complet, ( agent ... (vezi toată discuția)