avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1218 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SRL , nu am platit darile pentru angajati catre stat !
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SRL , nu am platit darile pentru angajati catre stat !

Buna seara,

Va rog sa imi spuneti si mie ce se intampla daca o societate comerciala nu plateste darile la stat ale angajatilor ( nu ale societatii pentru angajati, ci cele pe care trebuie sa le plateasca angajatii, bani pe care ii opreste societatea in vederea platirii acestor taxe - somaj, sanatate, pensii ).
Urmeaza sa ma prezint la ANAF cu dosarele contabile pe ultimile 6 luni si nu am platit aceste taxe, intrucat tot ANAF mi-a blocat conturile societatii pentru ca inregistram datorii restante la TVA si bugetul de stat.
Ce mi se poate intampla mie ca administator al societatii, avand in vedere ca nu dispun de numerar sa platesc aceste dari?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Costinel Burca , Contabil 23:35, 19 Octombrie 2009
Cred ca ANAF vrea sa treaca la executarea silita a bunurilor societatii !
Contributiile datorate de asigurati sunt platite tot de catre angajator .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma cu datorii sonder sonder buna! Am ajuns intr-o situatie fara iesire,dpdv financiar fiscal pentru firma mea.Datorii la buget de aprox. 200mii lei,si la furnizori de 80mii lei.Am ... (vezi toată discuția)
Firma cu datorii la buget danielamihai10 danielamihai10 In cazul unei firme cu datorii la buget (impozit pe profit si tva),are contul blocat si in momentul care un client ii vireaza bani in cont la banca ... (vezi toată discuția)
Contributii la bugetul de stat iselina iselina Buna seara, Spuneti-mi va rog ce pot face daca angajatorul nu mi-a platit contributiile la bugetul de stat de 3 ani? Vreau sa plec in alta parte si am ... (vezi toată discuția)