attilazoltanvarga@yahoo.com 
	    	Utilizator

attilazoltanvarga@yahoo.com 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Mariana Štillerova	                   

Buna ziua,  
Am rugamintea de a-mi preciza concluzia septei  urmatoare.
Parinti mei au avut pamant in Sighetu Marmatiei  nu sant sigura dar cred ca acum 40 ... (vezi toată discuția)
	                    Mariana Štillerova	                   

Buna ziua,  
Am rugamintea de a-mi preciza concluzia septei  urmatoare.
Parinti mei au avut pamant in Sighetu Marmatiei  nu sant sigura dar cred ca acum 40 ... (vezi toată discuția)

catalin380	                   

Am si eu o problema in urma cu 5 ani am avut o relatie cu a fata aceeasta ramanand insarcinata,am rupt relatia cu ea deoarece am aflat k ma insela nestiind k e ... (vezi toată discuția)
	                    catalin380	                   

Am si eu o problema in urma cu 5 ani am avut o relatie cu a fata aceeasta ramanand insarcinata,am rupt relatia cu ea deoarece am aflat k ma insela nestiind k e ... (vezi toată discuția)

Plumb979@gmail	                   

Mia luat fetita 1an si 7luni de acasa si baiatu de8 ani ia dus la parinti ei fara sa stiu eram in timpul servicilui ea a mai stat 4zile si a plecat si ea ca sa ... (vezi toată discuția)
	                    Plumb979@gmail	                   

Mia luat fetita 1an si 7luni de acasa si baiatu de8 ani ia dus la parinti ei fara sa stiu eram in timpul servicilui ea a mai stat 4zile si a plecat si ea ca sa ... (vezi toată discuția)