Buna ziua! Am o mare neclaritate si nu stiu cum sa gestionez aceasta situatie. Detin un mic magazin online si nu stiu cum sa gestionez situatia cu comenzile plasate telefonic. Conform OUG 34/2014, dupa ce ii inregistrez comanda eu ar trebui practic sa informez clientul de termenii si conditiile pe care le am -" pe suport hârtie sau, în cazul în care consumatorul este de acord, pe
un alt suport durabil. Aceste informaţii sunt lizibile şi redactate într-un limbaj simplu şi inteligibil. ". Personal consider ca o data ce am conversatia inregistrata si clientul accepta comanda , plateste rambursul nu vad ce ar fi in neregula. Ce se intampla in cazul in care clientul nu are adresa de email , trebuie sa ii trimit conditiile contractuale prin posta ?! - oricum ar ajunge coletul inainte ca acel client sa primeasca conditile contractuale :).......Ca sa concluzionez, vreau sa stiu daca e in regula sa inregistrez comanda telefonic (clientul neavand acces la internet) si sa ii aduc la cunostinta perioada de retragere de 14 zile....:) . va multumesc pentru suport!
Comisioane retur
alandala1
Buna ziua,
Am comandat online o pereche de cizme pe care doresc sa o returnez intrucat marimea nu este corecta. Comanda a fost plasata pe data de 23 ... (vezi toată discuția)