avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Comenzi telefonice conform OUG34/2014
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Comenzi telefonice conform OUG34/2014

Buna ziua! Am o mare neclaritate si nu stiu cum sa gestionez aceasta situatie. Detin un mic magazin online si nu stiu cum sa gestionez situatia cu comenzile plasate telefonic. Conform OUG 34/2014, dupa ce ii inregistrez comanda eu ar trebui practic sa informez clientul de termenii si conditiile pe care le am -" pe suport hârtie sau, în cazul în care consumatorul este de acord, pe
un alt suport durabil. Aceste informaţii sunt lizibile şi redactate într-un limbaj simplu şi inteligibil. ". Personal consider ca o data ce am conversatia inregistrata si clientul accepta comanda , plateste rambursul nu vad ce ar fi in neregula. Ce se intampla in cazul in care clientul nu are adresa de email , trebuie sa ii trimit conditiile contractuale prin posta ?! - oricum ar ajunge coletul inainte ca acel client sa primeasca conditile contractuale :).......Ca sa concluzionez, vreau sa stiu daca e in regula sa inregistrez comanda telefonic (clientul neavand acces la internet) si sa ii aduc la cunostinta perioada de retragere de 14 zile....:) . va multumesc pentru suport!
Cel mai recent răspuns: antreprenor123 , utilizator 14:27, 3 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transportul comenzilor online neridicate sau refuzate Maria32 Maria32 Buna ziua, Sunt administratorul unui magazin online si ma confrunt cu comenzi neridicate sau refuzate la primire- fara nici un motiv-de cumparatori. Va rog ... (vezi toată discuția)
Cumparaturi online- lege Vioricamiron Vioricamiron Am comandat ceva de la un magazin online si au trecut 10 zile fara vreun raspuns de la ei. Este vorba de Altex si am facut comanda pe data de 24 noiembrie, iar ... (vezi toată discuția)
Returnare produse pentru srl alexpromote alexpromote Buna ziua, Am cumparat un produs ( lampa led manichiura ) de pe un site din Romania, in poza de pe site acest produs era de culoarea alba. Am citit la ... (vezi toată discuția)