avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Timbru de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Timbru de mediu

Buna ziua ,va rugam sa ne ajutati in legatura cu un timbru de mediu din septembrie 2013 achitat pentru un cap de tir.Noi l-am vandut din cauza unor probleme financiare si am dat si firma pe care era inmatriculata.Noi avem chitanta precum ca am achitat timbru de mediu .Ce sanse am avea de al recupera ? Multumim frumos .Ozi buna

Alte discuții în legătură

Taxa auto- cerere restituire taxa de mediu 2013 dumitrescugeorgiana dumitrescugeorgiana Buna, Am inteles ca trebuie inaintata catre ANAF o cere de mana, are cineva idee ce trebuie sa contina? Ma poate ajuta careva cu un model? Va ... (vezi toată discuția)
Restituire diferenta dintre taxa de poluare si timbru de mediu savaliviu2 savaliviu2 va salut cu tot respectul.va rog mult sa ma ajutati ! fiica mea a platit taxa de poluare in 07.02.2011. 1100 de euro.noi am calculat pe calculatorul oficial ... (vezi toată discuția)
Recuperare timbru de mediu pentru o masina cumparata pe leasing, inmatriculata in iulie 2013 csabab csabab Ma puteti ajuta cu o informatie/sfat, daca putem recupera timbrul de mediu pentru o masina cumparata pe leasing acum un an, si la care am achitat ultima rata ... (vezi toată discuția)