avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acte adiționale noul cod fiscal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acte adiționale noul cod fiscal

Cum se procedează în situația în care trebuie sa înregistrăm un act adițional ( pentru a mari brutul si a compensa netul) care a fost încheiat în decembrie și își produce efectele cu data de 01.01.2018 și un al doilea act adițional de mărire a salariului ce trebuie sa isi produca efectele din 01.02.2018? Este în regula sa le înregistrăm și sa le transmitem pe amândouă în aceeași zi? Având în vedere ca termenul de înregistrare a actelor de mărire a salariilor s a modificat pana la sfârșitul lui martie (în leg cu trecerea contribuțiilor de la angajator la angajat) , este în regula sa le transmitem în orice zi?
Mulțumesc în avans!
Cel mai recent răspuns: CristianaGh , utilizator 09:46, 5 Februarie 2018
Le puteti transmite ambele modificari in aceeasi si oricand pana la 31.03.2018.
Multumesc frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare salariu din 01.01.2018 larisalaly larisalaly Buna ziua, Legat de modificarea salariului brut in contextul mutarii contributiilor de la S la A am inteles, avem timp pana pe 31 martie 2018 dar Daca am ... (vezi toată discuția)
Clarificare transmitere revisal Resurse Umane Srl Resurse Umane Srl Buna ziua, vreau sa fac o clarificare pentru mine cu dvs., OUG 53/2017 impune intomirea actelor ad la cim inainte ca schimbarile sa aibe efect, TOTUSI ... (vezi toată discuția)
Transferul contributiilor Daliborka Daliborka Buna seara, as avea o intrebare cu privire la cresterea salariului brut in urma transferului de contributii in sarcina angajatului, compania este obligata sa ... (vezi toată discuția)