avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... masa succesorala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

masa succesorala

banii din depozite bancare si de pe carduri sant masa succesorala?
Cel mai recent răspuns: calitateg , utilizator 11:31, 22 Octombrie 2009
in cazul in care acesti bani nu au fost declarati ca masa succesorala si scosi din banca si de pe card ce se poate face? Programarea la fiind pe 30 octombrie.
se cere includerea si a acestor conturi bancare in masa succesorala .
trebuie sa aveti dovada exsitentei acestor conturi , inscrisuri care sa probeze ceea ce afirmati dvs .
Solicitati introducerea in masa succesorala a acestor bunuri. Faceti o cerere completatoare la actiunea de iesire din indiviziune.
De la banca am cerut un extras din care sa pot dovedi notarului ca au fost bani in deporite la termen si pe card care au fost scosisi.Mi-au spus ca banca nu poate elibera asa ceva decat la cererea notarului.Mai am o nelamurirereferi daca la depozitele la termen era sotia titulara si sotul decedat imputernicit ( aceste depozite sant lichidate)si aceste depozite fac parte di masa succesorala?Avea sotia dreptul sa lichideze aceste depozite ca la card nu avea nici un drep nefiind nimeni imputernicit la acel card.
Ultima modificare: Joi, 22 Octombrie 2009
calitateg, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sucesiune-masa succesorala calitateg calitateg daca sotul a decedat si existau depozite bancare la care sotia era titular si sotul imputernicit acestea sant masa succesorala si trebuiesc declarate la ... (vezi toată discuția)
Succesiune standan54 standan54 Se face succesiune in urmatorul caz: a decedat socrul meu;soacra mea are doua fete (cea mare este din prima casatorie iar cea mica este din a doua casatorie ... (vezi toată discuția)
Partajul succesoral ClaudiaIoana ClaudiaIoana Dupa moartea sotului, in 2011, sotia a ascuns la sora sa un ceas si un calculator de ultima generatie ce apartineau defunctului. In 2012 descendentul ... (vezi toată discuția)