avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... De cand se calculeaza impozitul pe cladire ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

De cand se calculeaza impozitul pe cladire nerezidentiala persoana juridica

Care este data de la care se calculeaza impozitul pe o cladire, la o cladire nerezidentiala ? Am o discutie la o primiarie si imi cer calcul de impozit pe cladire decand este ridicata fizic nu decand este semnat PV de receptie si regularizara.

Alte discuții în legătură

Neplata impozit cladire nerezidentiala Negoita Daniela Negoita Daniela In anul 2015 am achiziționat impreună cu soțul meu o hală industrială pe care am inregistrat o imediat la fisc pentru impunere clădire și teren .Nu am ... (vezi toată discuția)
Impozit cladire rezidentiala cristinaripa cristinaripa CARE ESTE BAZA LEGALA SI CUM SE CALCULEAZA IMPOZITUL PE O CLADIRE NEREZIDENTIALA ( SPATIU BIROU INTR-O CLADIRE NEREZIDENTIALA) DETINUT DE O PESOANA FIZICA UNDE ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere cladire nerezidentiala dupa 6 ani. ce se poate face? mariusstoican mariusstoican Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema. Detin o cladire nerezidentiala de 12 ani de zile. Acum cateva zile am primit o decizie de impunere de la ... (vezi toată discuția)