avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit cladire rezidentiala
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit cladire rezidentiala

CARE ESTE BAZA LEGALA SI CUM SE CALCULEAZA IMPOZITUL PE O CLADIRE NEREZIDENTIALA ( SPATIU BIROU INTR-O CLADIRE NEREZIDENTIALA) DETINUT DE O PESOANA FIZICA UNDE NU SE DESFASOARA NICIUN FEL DE ACTIVITATE SI NU ESTE INREGISTRAT CA SEDIU DE FIRMA.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Ianuarie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Garsoniera destinatie mixta vioboss2004 vioboss2004 Am sediul social in garsoniera in care locuiesc si am declarat la ONRC ca la acest sediu se desfasoara si activitatea firmei de contabilitate. Utilitatile sunt ... (vezi toată discuția)
Lămuriri taxe sedii de apartament pfa/firme MrDerpson MrDerpson A apărut formularul: http://www.dpfbl.mdrap.ro/documents/Ordin_MDRAP_MFP_2069_4087_din_2015/Ordin_MDRAP_MFP_2069_4087_din_2015.pdf [b]Ai sediu în ... (vezi toată discuția)
Deducere chirie sediu social dpacks dpacks Buna ziua, am un PFA fara punct de lucru declarat (programator), si un contract de chirie intre PFA si o persoana fizica pentru inchirierea in favoarea PFA a ... (vezi toată discuția)