avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cand este cel mai bine sa ceri plata penalitatilor ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cand este cel mai bine sa ceri plata penalitatilor intr-un proces?

As dori sa stiu care este momentul oportun pentru a cere plata unor penalitati unor clienti datornici firmei. Respectiv, clientii refuza sa efectueze plata, scadenta de 2 ani, si din aceasta cauza am intentat un proces impotriva acestora.Care ar fi modalitatea ideala de a obtine si penalitati pe langa recuperarea datoriilor?In acest moment, sa cerem atat plata datoriilor cat si plata penalitatilor ,sau ,dupa recuperarea datoriilor sa cerem plata penalitati i?
Astept cu interes un raspuns.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Avocat Minoi , utilizator 17:05, 5 Februarie 2018
Buna ziua,

Solicitati totul o singura data ,ce rost au doua dosare ,doua plati de taxa de timbru .Timp pierdut .
asa o actiune simplu si eficient.

Cu drag

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturi neachitate paul_2008 paul_2008 Buna-ziua, In anul 2008 am executat in baza unor comenzi succesive mai multe prestari de servicii catre o alta firma. Comenzile au fost onorate in ... (vezi toată discuția)
Recomandare forma de organizare juridica dezvoltare software corneliubogdan corneliubogdan Buna ziua, Sunt programator angajat cu contract, normal intreaga, perioada nedeterminata si cu clauza de fidelitate care specifica faptul ca pe perioada ... (vezi toată discuția)
Refuz bilet la ordin alverdatrade alverdatrade am introdus un BO la plata la data scadenta, a intrat in circuit, banca a anuntat clientul fiind vorba de o suma consistenta de si suma se afla in cont, ... (vezi toată discuția)