avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Mame cu 3 copii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Mame cu 3 copii

Daca se va aprobă legea indemnizații pt mame cu 3 copii vom beneficia si noi mamele care avem copii deja adulți ? Mentionez ca copii mei sunt născuți in 1981,1986,1998. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:41, 5 Februarie 2018
Nu exista in prezent un proiect de lege afisat pe site-ul Ministareului muncii pentru a fi supus dezbaterii publice. Nu este o lege aprobata de parlament, promulgata de presedinte si publicata in MO. Tot ce se vorbeste la tv sunt simple dezbateri, pareri, dorinte ... nimic concret.
Proiectul de lege exista .

Proiectul de Lege pentru Mamele Eroine privind indemnizaţia viageră pentru mamele care au născut şi crescut 3 copii sau mai mult de 3 copii a fost adoptat de Senat ca urmare a depasirii termenului de adoptare, potrivit art.75 alin.(2) teza a III-a din Constitutia României .

In prezent, se afla in dezbateri la Camera Deputatilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama eroina DrThrax2010 DrThrax2010 as dori si eu daca Mama Eroina a intrat in viguare??? (vezi toată discuția)
Bani pentru mame eroine ileana ely ileana ely Buna ziua! vroiam sa va intreb daca s- a aprobat legea care spune .ca mamele care au cel putin 3 copii vor beneficia de un ajutor de 15000 de lei? si unde se ... (vezi toată discuția)
Despre legea mama eroina Bianca Stoica Bianca Stoica avem 3 copii in familie dar eu am 2 nasteri .deci beneficiez de aceasta indemnizatie? noi parintii suntem recasatoriti legal . avem fiecare cate un copil si ... (vezi toată discuția)