avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Cesiune antecontract
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Cesiune antecontract

Am cumparat un apartament intr-un imobil in constructie, l-am achitat integral, si am o clauza in care pot cesiona antecontractul (promisiune bilaterala) unei terte persoane la un pret stabilit de comun acord cu acela (mai mare) in aceleasi conditi ma refer la TVA. Cumparatorul imi achita mie banii sau cum e contabil?
Ultima modificare: Marți, 6 Februarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 11:20, 6 Februarie 2018
Mergeți la notar.Constructorul si-a primit banii de la dvs., urmând ca dvs.sa--I primiți de la tert.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune antecontract valicluj valicluj am cumparat un apartament intr-un imobil in constructie, l-am achitat integral, si am o clauza in care pot cesiona antecontractul (promisiune bilaterala) unei ... (vezi toată discuția)
Antecontract vanzare-cumparare cu plata a 90% din suma euvictoria euvictoria Buna ziua, Pe data de 1 iulie voi incheia un antecontract de vanzare-cumparare la un notariat agreat de dezvoltator, pentru un apartament in Bucuresti.Pentru ... (vezi toată discuția)
Modificare preț apartament într-un imobil în construcție. este normal să mi se ceară bani în plus față de prețul din antecontract? stelianmarian stelianmarian Buna. Cu cateva luni in urma am semnat un antecontract pentru un apartament si am platit in avans cu bani cash tot apartamentul. S-a calculat contravaloarea in ... (vezi toată discuția)