avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie handicap

Buna ziua! Am o fata de 11 ani cu certificat de handicap grad I ,grav cu asistent personal. Am primit o cerere in care trebuie sa mi exprim alegerea :asistent personal/indemnizatie lunara. Am o neclaritate...Indemnizatia lunara este acelasi lucru cu indemnizatia de insotitor de care beneficiam? Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 6 Februarie 2018
Nick37, utilizator

Alte discuții în legătură

Care este diferenta intre asistent personal si insotitor? karmyna karmyna mama mea a primit recent(dupa doua luni de depunere al dosarului), certificatul de handicap grav grad 1 cu asistent personal. ma intereseaza care este ... (vezi toată discuția)
Drepturi copil cu handicap mihai_enculescu mihai_enculescu Buna ziua Sunt tatal unei fetite in varsta de 8 luni care este incadrata cu handicap grav cu drept de insotitor. Sotia este in concediu maternal si nu doreste ... (vezi toată discuția)
Ce se intelege prin grad de handicap grav, cod handicap 1, cu asistent personal? muncitorul srl muncitorul srl Va rog,ce trebuie sa inteleg prin grad de handicap grav,cod handicap 1,cu asistent personal,cod boala G20,G83,Q66.Ce drepturi decurg din aceasta hotarare,tatal ... (vezi toată discuția)