avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune???
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune???

Buna ziua,am cumparat un imobil d la o persoana fizica care a spus in fata a 4 martori ca pt acel imobil a mai fost dat un avans dar a murit un sotul proprietarei si pt ca nu a mai putut plati a restituit avansul iapoi.Bun pana aicea eu avand incredere am facut un antecontract pact comisoriu grad 4 da explicandui ca nu o sa ma pot incadra in el jumate de ban iam dat in timpul contractului si jumate dupa ce acesta a expirat prin transfer bancar.Dupa plata integrala am fost chemat la notar pt intabulare dar din motive personale nu mam putut prezenta in acea data .Dupa un pic de vreme ma suna ``mortul`` care de fapt traia si nici nu a primit banii inpoi sa imi spuna ca a inscris apartamentul la cartea funciara si ca este in proces cu proprietarul.Va rog un sfat ce ii de facut singura oferta care mi-a fost facuta este de a merge la notr si sa trec apartamentu pe mine luand la cunostinta litigiul care este,
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:34, 20 Octombrie 2009
Daca va asumati riscurile,puteti materializa oferta "mortului".
De preferat este sa contactati avocat ,care in baza documentelor poate evidentia variante in favoarea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract de vanzare-cumparare sorinacho sorinacho detin un apartament si doresc sa il vand. potentialii proprietari detin o parte din suma, iar restul de bani se obliga sa mi vireze intr-un cont in decursul a ... (vezi toată discuția)
Antecontract achizitie imobil Cmihai7 Cmihai7 Buna ziua, Doresc sa cumpar un apartament. In cazul de fata proprietarul este o banca - acestia l-au dobandit prin dare in plata. Vanzatorul (banca) ... (vezi toată discuția)
Antecontract de vanzare cumparare garsoniera myk_romania myk_romania Buna seara tuturor. Am si eu doua probleme si va rog din suflet sa ma ajutati cu niste raspunsuri...daca se poate. 1. Am semnat un antecontract de vanzare ... (vezi toată discuția)