avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... înscriere tardivă la masa credala
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

înscriere tardivă la masa credala

Bună,am și eu o nelămurire,am moștenit o firmă care e în insolvență de 5 ani.Acum ne pregăteam să o scoatem pt că nu mai avea datorii când hop,ce sa vezi,vine primăria cu cerere de plată iar lichidatorul nostru spune că ei au acest drept chiar daca nu s-au înscris la masa credala.As mai vrea să cer și alte păreri.....Ce ziceți despre asta?

Alte discuții în legătură

Nu mi-am primit salariul Costel16 Costel16 Am si eu o nelamurire. Am lucrat la o firma o perioada indelungata, angajat fiind, iar pe ultimele 2 luni nu am mai luat salariul, am tot fost dus cu zaharelul ... (vezi toată discuția)
Falimentul este reversibil? OFICIU JURIDIC OFICIU JURIDIC Speta este urmatoarea : Societate impotriva careia se dispune deschiderea procedurii de insolventa , nu primeste citatie , notificare sau altceva , se judeca ... (vezi toată discuția)
Inscriere masa credala axellcom axellcom In urma unei hotarari judecatoresti irevocabila ma duc la un executor care pe baza deciziei ma inscrie in nus ce tabel zicandu-mi ca intai e Banca , Statul si ... (vezi toată discuția)