avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 169 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajati
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajati

Buna seara, urmeaza sa colaborez cu o companie membra UE, este vorba de o echipa de 19 oameni si ma intereseaza care este varianta optima din pct de vedere fiscal pentru a lucra in conditii legale. Formularul A1 nu ma avantajeaza . Echipa este angajata cu norma intreaga.
Multumesc
Ultima modificare: Marți, 6 Februarie 2018
tampaovidiu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:08, 7 Februarie 2018
Unde sa colaborati ... dati-ne mai multe amanunte.
Este vorba de o companie din romania care are 19 angajati. Am fost contractat de o companie din suedia pt a efectua diverse lucrari industriale. Colaborarea se face pe baza unui contract de prestari servicii. Ma intereseaza cum duc cu forme legale muncitori pe teritoriul ue.
Numai prin detasare si cu obtinerea formularului A1.
Imi poti da te rog mai multe detalii deste detasare? Si cat dureaza obtinerea formularului a1 alta varianta nu este? Sa lucreze ca si contractori angajatii pentru compania mea(sa imi emita factura)
Gasiti mai multe detalii aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere a1 muncitori detasati in ue nicoletachiorescu nicoletachiorescu Buna ziua! Va rog sa ma ajutati intr-o problema de obtinere a formularului A1 Suntem o SRL care are un contract cu o PJ din Germania pentru efectuarea de ... (vezi toată discuția)
Angajare salariat cetatean italian viorel_georgescu53 viorel_georgescu53 Soc. romaneasca are lucrare in desfasurare in Italia si doreste sa angajeze muncitori cetateni italieni si in ideea de a nu se mai complica cu muncitori ... (vezi toată discuția)
Formularul a1 nicoletavaly nicoletavaly Va rog frumos sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Am un prieten care munceste in Italia intr-un santier naval de mai bine de 10 ani. Vazand ca sunt firme ... (vezi toată discuția)