avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... masina vanduta
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

masina vanduta

Buna seara! Acum ceva timp am vândut o masina, eu inca figurez cu ea la primărie pentru ca respectivul nu a trecut-o pe el. Mentionez ca am act de vânzare cumparare+ copie buletin a noului proprietar. Cum as putea face sa o scot de la primărie?
Cel mai recent răspuns: tunv , utilizator 21:22, 6 Februarie 2018
Ce fel de act de instrainate auto ati incheiat ?
Daca ati incheiat contract de vanzare cumparare legal intocmit,in baza acestui document aveti dreptul sa solicitati autoritatii fiscale radierea auto de pe rolul dv fiscal

ynocentta a scris:

Ce fel de act de instrainate auto ati incheiat ?
Daca ati incheiat contract de vanzare cumparare legal intocmit,in baza acestui document aveti dreptul sa solicitati autoritatii fiscale radierea auto de pe rolul dv fiscal

Am facut contract de vânzare cumpărare. Doar ca cei de la primărie au spus ca masina se autoradiaza atunci când este inmatriculata de noul proprietar, pana atunci v-a trebui sa platesc eu impozit si eventuale amenzi care vin pe masina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoaterea autovehiculului de la impozit jimmy87 jimmy87 salutare la toti...o problema am si eu si sper sa gasesc solutia la voi.am avut o masina pe care am vanduta in 2012 cu contract de vanzare-cumparare...noul ... (vezi toată discuția)
Inscris pe talonul auto "instrainat catre" ovidiu2014 ovidiu2014 Buna seara. In urma cu 2 ani am vandut o masina cu contract de vanzare-cumparare luat de pe internet, nu de la politie si am scris pe talon instrainat catre la ... (vezi toată discuția)
Radiere fiscala a unui autovehicul! katap katap Salutare! Anul trecut pe 06.09.2012,am vandut o masina si am mers la primarie cu contractul de vanzare cumparare , mi au pus viza pe fisa de ... (vezi toată discuția)