avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acte spalatorie auto self service
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acte spalatorie auto self service

As dori sa deschid o spalatorie auto self service. Terenul pe care se va construi spalatoria este proprietate persoana fizica. Ce documente/avize imi sunt necesare deschiderii firmei si spalatoriei? Am nevoie de autorizatie constructie pentru hale? Impozitul pentru aceasta activitate este impozitul pe profit sau impozit forfetar? Ce forma juridica imi puteti recomanda pt firma. Am varsta sub 35 ani si este prima data cand deschid o firma.
Cel mai recent răspuns: Elvis 2334 , utilizator 14:15, 7 Februarie 2018
Nu incepeti niciun demers pana nu va veti infiinta srl-ul la registrul comertului astfel incat sputeti deduce toate cheltuielile cu autorizarea, constructia si amenajarea spatiului pe firma. Veti fi inreistrat srl microintreprindere platitoare de impozit pe venit. Veti concesiona pe firma terenul de a persoana fizica contra cost cu un contract de concesiune sau gratuit cu un contract de comodat. Veti inregistra apoi punct de lucru al firmei tot la registrl comertului la acea adresa unde va fi hala, caci sediul social al firmei va fi la domiciliul dumneavoastra din buletin.
Bună am și eu o rugăminte am permisul suspendat de 4. lunii pentru conducere sub influența băuturi alcoolice probă etilotest 0,41,probe alcoolemie în sînge prima probă ora 00:00 0,80 fix a doua probă la ora 01:00 0,70 fix din data de 12 10 2017 n-am primit nici o înștiințare mă rog de orice fel nu misa cerut recalcularea alcoolemie sau ceva de genul e posibil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie de 0 41 Elvis 2334 Elvis 2334 Pe data de 12 10 am fost prins la volan de către organele poliției cu o alcoolemie de 0 41 e posibil sa fie mai mult de 0 80 în sînge? (vezi toată discuția)
Expertiza (alcoolemie) getic2000 getic2000 Buna seara, am fost depistat cu o alcoolemie de 0,70 in aerul expirat,mi s-au prelevat probe de sange,am fost sfatuit sa le achit la IML pentru a grabi ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan - cam cat ar putea iesi la recalculare? alex_tibi alex_tibi buna ziua la fel ca si multi altii de pe aici am calcat si eu pe bec am fost oprit de politia rutiera dupa ce consumasem aproximativ 2 beri 0,33 ,, am fost ... (vezi toată discuția)