avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... E URGENT - vecinul îmi intră în curte
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

E URGENT - vecinul îmi intră în curte

In condițiile in care am caini vaccinați si in condiții bune ținuți, si am un vecin in vârsta pe care il deranjeaza lătratul si amenința cu diferite lucruri, ce se poate face? Intra in curte cand vrea si nu mai vrea sa iasă, înjura, amenința, vine noaptea la poarta si bate cu lopata in poarta. Este ruda cu primarul si acum vine si primarul beat si amenința. Se poate obține ordin de restrictie? Si ar fii de ajuns conversații integistrate cu Vecinul?
Ultima modificare: Miercuri, 7 Februarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:09, 7 Februarie 2018
Plangeri la politie, ordinul de protectie se refera la cu totul alte situatii.
Nu sunt intrunite conditiile ptr.ordin de protectie,formulati plangere prealabila ptr.infractiunea de violare de domiciliu[Art.224 NCP.]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Latrat de caine deranjant petrax petrax Buna ziua! deoarece am mai vazut niste intrebari referitoare la latratul cainilor care deranjeaza, as vrea sa va pun si eu o intrebare: daca pot fi amendata ... (vezi toată discuția)
Conflicte cu vecinii StefaniaTataru StefaniaTataru De câteva luni ne am mutat în chirie la casa cu cei 2 câini ai noștri și de când soțul meu nu le mai face favoruri vecinilor, am început sa avem ... (vezi toată discuția)
Violare corespondenta online costin2016 costin2016 Buna ziua, Fosta mea prietena a reusit sa intre fara consimtamantul meu si fara sa stiu in apartamentul in care locuiesc. Mi-a citit toata corespondenta din ... (vezi toată discuția)