avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Intampinare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Intampinare

Buna ziua,

Va rog sa imi spuneti ce inseamna intampinare si cum se formuleaza.In aprilie am dat in judecata pe tatal fiului meu pentru majorare pensie intretinere.S-a incheiat procesul in mai si a avut termen de 15 zile pentru recurs.Desi nu s-a prezentat niciodata la proces la cele trei citatii trimise si nici nu a facut recurs in 15 zile de la pronuntare, acum ma trezesc cu citatie ca face recurs.Prima infatisare ar fi in ianuarie 2010. In citatie se sugereaza sa fac o intampinare inainte cu 5 zile de data procesului. Dar daca nu vreau sa ma prezint cum procedez?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: CI Ioana Butan , Avocat 15:50, 21 Octombrie 2009
Este bine sa mergeti la arhiva instantei unde sunteti citata, sa solicitati dosarul si sa vedeti cand a primit el hotararea si daca a declarat recurs in termenul prevazut de lege. Daca a depasit acest termen atunci veti merge la primul termen la care sunteti citata si veti ridica exceptia tardivitatii formularii recursului. Nu aveti de ce sa va faceti probleme. Daca doriti inf suplimentare imi puteti lasa un mesaj privat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intampinare lilicrin lilicrin Buna! As dori sa stiu daca poate oricine sa depuna intampinarea (sa o intocmeasca) sau este nevoie de un specialist? O firma X de la care am achizitionat 2 ... (vezi toată discuția)
Intampinare mitica66 mitica66 Sunt parte in proces cu spitalul judetean Alexandria Teleorman.in anul 2012 am avut un accident de circulatie care este si accident de munca in acelasi timp in ... (vezi toată discuția)
Termen intampinare la recurs? pirina pirina am castigat un proces pe fond, paratul a depus recurs, am vazut acest lucru pe portalul tribunalului.Avocatul meu este plecat din tara si nu pot lua legatura ... (vezi toată discuția)