avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1162 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... accesare fonduri europene CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

accesare fonduri europene CCC

Buna ziua!Sunt in CCC, vreau sa accesez fonduri europene SUN, de la fonduri nu este nicio restrictie, insa d-nele de la Agentia de Plati Sociala spun ca trebuie sa renunt la indemnizatie daca vreau sa accesez.Consultantul de la fonduri spune ca este posibil, deoarece banii nu ii voi lua eu ca persoana fizica si o entitate cu personalitate juridica(SRL), venitul va fi al firmei, nu al meu personal si eventual nu voi scoate profitul(cand va fi vorba despre profit) din firma.
In lege am vazut ca sunt cateva exceptii in care pot realiza venit in perioada de CCC "persoana primește diverse sume în baza legii, a contractului colectiv de muncă sau a contractului individual de muncă, acordate în perioada concediului pentru creşterea copilului, altele decât cele rezultate din desfăşurarea efectivă a unei activităţi în perioada de concediu", dar nu inteleg exact despre ce activitati este vorba.Ma puteti ajuta in sensul acesta?Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: MaryaCJ , utilizator 22:40, 25 Septembrie 2018
Buna ziua. Cum ati rezolvat situatia cu suspendarea CCC pt accesare fonduri? Sunt intr-o situatie similara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog astept un raspuns Madiandreea Madiandreea Buna! Am.o nelamurire...sunt insarcinta lucrez cu,contract individual pe perioada nedeterminata de 3 ani.Acum jumatate de an mi-am infiintat o intreprindere ... (vezi toată discuția)
Asociatiile pot avea profit? Josephine_Morrani Josephine_Morrani Infiintez o asociatie si doresc sa lucrez ca angajat la proria asociatie dar sa am si alti angajati. Evident, oferind niste servicii, vom avea un profit. Logic ... (vezi toată discuția)
Venituri din contract de colaborare si indemnizatie pentru cresterea copilului grecu_roxana grecu_roxana sunt insarcinata in 7 luni si din decembrie 2010 lucrez cu contract de colaborare. pot intra la indemnizatie pt cresterea copilului? (vezi toată discuția)