avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare de boala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare de boala

Buna ziua. Tatal meu a avut parte de 2 AVC in decurs de 5 ani si as dori sa aflu daca si in ce grad de invaliditate se incadreaza si ce pasi ar urma sa facem pentru a finaliza procedura de pensionare. Ultimul diagnostic de externare cuprinde urmatoarele afectiuni:
-infarct lacunar
-hemipareza dreapta agravata
-status lacunar
-sdr. Claude bernard horner
-microangiopatie cerebrala hipertensiva diabetica
-hta grad 2
-diabet zaharat tip 2 cu complicatii multiple
-dislipidemie mixta
-ateromatoza incipienta nestenozanta a vaselor cerebrale
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Sergiu Ardelean , utilizator 21:32, 7 Februarie 2018
Pentru pensie de boala trebuie sa depuneti dosar la Comisia medicala din cadrul casei judetene de pensii. In dosar depuneti toate documentele medicale pe care le detineti (diagnostice, certificate medicale, foi de tratament, recomandari medicale, concedii de recuperare medicala la clinici specializate, internari pe perioade mai indelungate, etc.
Am inteles . Va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de insotitor tutunarudenisa tutunarudenisa Buna ziua, Ca sa fiu sigura ca nu omit vreun diagnostic, va scriu rezultatul cu care s a externat tatal meu: AVC Ischemic pontin stanga,HTA,ICC CLS II ... (vezi toată discuția)
Pensionare pe caz de boala ileana Maria ileana Maria Bună ziua,se poate pensiona mama în vârstă de 54 ani ,este diagnosticată cu diabet zaharat tip 2 insulinodependent de 2 ani și cu hipertensiune arteriala ... (vezi toată discuția)
Sunt barbat in varsta 40 am urmatoarele diagnostice: hipocortizolism ... Username 50 Username 50 Sunt barbat in varsta 40 ani am urmatoarele diagnostice: hipocortizolism iatrogen..hipotiroism postprocedural..obezitate grad 3..dislipidemie in trat..diabet ... (vezi toată discuția)