avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii promo SalWin program gratuit de salarii actualizat 2018
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

promo SalWin program gratuit de salarii actualizat 2018

Dl Popescu ,intrebarea este daca poate fi promovat prin cateva postari informative un program complect gratuit de salarii SalWin prezentat pe www.atc66.ro si pus la dispozitia celor interesati de catre firma noastra. Daca da, la ce sectiune, daca nu,, ce alte alternative se pot oferii. Nu dorim sa creem dezordine si sa postam aiurea.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Februarie 2018
viorel55, utilizator
Cel mai recent răspuns: viorel55 , utilizator 18:52, 8 Februarie 2018
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua! Vă mulțumim pentru mesaj. Politica noastra este sa nu promovam nimic în forum, pentru ca nu putem testa programele respective și nu ne putem da seama de calitățile și defectele lor.

Am pățit în trecut situații în care programele gratuite pe care am acceptat sa le posteze în forum diversi utilizatori aveau componente malware sau adware și preferăm să nu mai avem legătură cu promovarea unor programe de gen.

Vă mulțumesc pentru înțelegere!

Roxana
Ok ! Multumim de raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfaturi legislative impozitare venituri site online iulyx3 iulyx3 Buna ziua, Doresc sa construiesc 1 sau mai multe situri web, pe diferite teme, gen, feminim, bucatarie, stiri, massmedia, etc. Care sunt etapele ... (vezi toată discuția)
Delegata sa coordonez si sa semnez actele compartimentului aspasia2010 aspasia2010 Tocmai am intrat in posesia unei dispozitii de primar prin care am fost delegata sa coordonez si sa semnez actele compartimentului.Intrebarea mea este cum ma ... (vezi toată discuția)
Termenul legal de returnare a unui produs cumparat mauraA mauraA Detin un magazin de bijuterii din argint .M-am confruntat cu diversi clienti care au venit sa returneze o bijuterie dupa mai mult de 14 zile fara sa fie ... (vezi toată discuția)