avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Schimbare destinatie unui spatiu comercial dintr o ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Schimbare destinatie unui spatiu comercial dintr o cladire cu destinatie comerciala

Am închiriat un spatiu comercial intr o clădire comercială la parter cu iesire directa in strada .Am activat 10 ani ca magazin de haine in acest spatiu .Acum vreau Sa fac un fast food in acest spatiu cu o societate noua Imi trebue acordul vecinilor pt a ma racorda la utilitati precum apa canal schimbarea imaginii fatadei si amenajare interioară ? Propoeterul acestui spatiu este de acord . Spatiile din stanga dreapta si deasupra mea au alti propietari.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 11:25, 8 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa detineti un proiect intocmit de o firma autorizata, sa obtineti avizele legale la proiect. In baza proiectului trebuie sa obtineti autorizatie de ctii. de la primarie. In dosarul de solicitare autorizatie este cuprins un document cu avizul proprietarilor.
Pentru inceperea lucrarilor de amenajare pentru fast-food aveti nevoie de avizul Inspectoratului de stat in ctii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cosul de fum la deschiderea un fast-food Headshot Headshot Buna ziua. As vrea sa imi deschid un fast-food. Locatia se afla intr-o zona de blocuri. Locatia este situata la parterul unu imobil,precizez ca nu este un bloc ... (vezi toată discuția)
Asociatie proprietari Elena.chi Elena.chi Buna ziua, Am inchiriat un spatiu comercial la parterul unui bloc (cu act doveditor de la primarie pentru schimbare destinatie din locuinta in spatiu ... (vezi toată discuția)
Autorizare modificare din geam in usa de acces alezu alezu Buna, doresc sa modific accesul unui apartament situat la parter (lipit de trotuar) prin largirea unui geam care are iesire in strada. Cladirea este o cladire ... (vezi toată discuția)