avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro PROBLEME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

PROBLEME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

draga avocat net ce se intampla cu acest site. mi-a ramas ca necitit un mesaj si daca intru pe optiunea mesaje private nu apare nici unul in aceasta situatie. vad ca nu sunt singura care reclama probleme. ajutati-ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chiar eram dezamagit de viteza de acces. Si alte probleme, pe care le-am intalnit pe alte site-uri, le-am adus cumva la cunostinta. Nici nu au catadicsit sa raspunda. Nu am reclamat ci le-am sesizat si am descris fenomenul asa cum l-am vazut eu, gandind ca informatiile ii vor ajuta sa-si faca o idee despre problema si, cu cat o rezolvau ei mai repede, cu atat eram si eu mai multumit. N-oi muri pana saptamana viitoare! Multumesc pentru raspunsul prompt si, mai ales, incurajator.
Nu vizualizez raspunsurile la subiecte, nici ale mele nici ale celorlalti. Asta de ieri dupa amiaza. Ce se intampla??? De ex vad ca sunt 3 raspunsuri la un subiect, iar eu nu vad decat mesajul persoanei care l-a postat. Va rog sa-mi raspundeti ca sa ma luminez si eu.
Hm,nu că am o problemă,ci pur şi simplu sunt nemulţumită că anumite subiecte goale nu sunt şterse.Chiar nu le înţeleg scopul.:-/
Cand intru pe site, ventilatorul laptopului o ia razna. Ce sa fie, oare? Pe alte site-uri nu se intampla acest fenomen.
Cand am descoperit acest site il accesam cu Opera. Mi-am dat seama, dupa indelungate cercetari si studii :D, ca problema este browserul. Aveam tot felul de probleme ciudate. De cand accesez cu Internet Explorer nu mai am nici o problema in fara de cea cu logarea.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce parere aveti despre noul listing al paginii de consultanti? Admin Admin Iata link-ul: http://www.avocatnet.ro/content/consultant|cautare asteptam pareri. ::surrender: (vezi toată discuția)
Nu reusesc sa-mi vizualizez mesajele pe yahoo! avTodincaVeronica avTodincaVeronica De cateva zile, daca intru pe adresa de yahoo si incerc sa vad ce mesaje am primit de la avocatnet.ro, nu imi apare nimic si nu pot sa le vizualizez. Jos ... (vezi toată discuția)
Topic citit/necitit ADRIANA PRICOPE ADRIANA PRICOPE nu stiu de ce , dar de catva timp topicurile citite de mine raman in continuare galbene, nu se mai albesc ca inainte. am gasit un topic asemanator al d-lui ... (vezi toată discuția)