avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Cazier judiciar eliberat la consulatul roman din Milano
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Cazier judiciar eliberat la consulatul roman din Milano

Buna seara.Am o nelamurire si pentru acest motiv ,am de facut o intrebare.Cazierul judiciar eliberat la Consulat ,este de ajutor pentru cererea cetateniei?Stiu ca,se cerea certificat eliberat in tara.Va multumesc,Carmen S.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 04:45, 8 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună dimineața!

Certificatul de cazier judiciar este solicitat prin intermediul consulatului, dar acesta este eliberat de autoritatile din Romania. Consulatul poate aplica pe certificatul de cazier judiciar, la cererea solicitantului, Apostila de la Haga.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobandire cetatenie italiana mihaichi mihaichi Mama mea a facut 11 ani de cand locuieste legal in Italia si doreste sa ia cetatenia italiana. Eu, in calitate de fiu major, pot dobandi la randul meu ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la cetatenia romana doranorge doranorge Buna ziua, In urma primirii cetateniei norvegiene sunt nevoita sa renunt la cetatenia romana in timp de un an, ca aceasta sa ramana valabila. Ce acte imi ... (vezi toată discuția)
Cerere cetatenie italiana, caz special Cristi0011 Cristi0011 Buna ziua, Am 30 de ani, sunt in Italia de 15 ani si lucrez in domeniul financiar. Am terminat liceul si facultatea aici. As dori sa depun cerere pentru ... (vezi toată discuția)