Buna ziua,
Am si eu o intrebare/nelamurire: mama mea a primit o instiintare, prin care i se cere sa se prezinte la B.C.C.O. Bucuresti - serviciul de combatere a criminalitatii informatice, in urma unui dosar la D.I.I.C.O.T - Serviciul Teritorial Ploiesti, I s-a lasat aceasta instiintare pentru ca nu era acasa cand au venit sa-i inmaneze "plicul cu actele de procedura aferente dosarului....."
Am cautat numarul dosarului respectiv, nu exista, am cautat adresa pentru B.C.C.O. Bucuresti, nu gasesc.
Mentionez ca mama locuieste in Bucuresti. De asemenea, in aceasta instiintare nu se precizeaza calitatea pe care o are in dosar.
Mi-ati putea da o informatie, cum trebuie procedat, sau daca ati mai intalnit asa ceva!
Va multumesc!
Dosarele aflate in cursul up nu le gasiti pe portal, nu sunt publice. Pe citatie trebuie sa aveti adresa unde urmeaza sa va prezentati sau un nr. de contact.
Nu scrie nimic, doar sa se prezinte pentru audiere la BCCO Bucuresti, etajul si camera si orele. Atat!
As mai avea o intrebare, pe instiintare nu ar trebui sa scrie ce calitate are in dosar? Ca vorba aia, vorbim de o femeie la peste 60 ani, care nu a avut probleme cu politia pana acum, iar situatia asta a speriat-o foarte tare!
Citatie la politie
covaci
Am primit o citatie de la IGPR-BCCOP, din str Eforiei nr 5-7 in calitate de invinuit cu (Dosar Penal)?si habar nu am despre ce este vorba pt ca ma stiu ... (vezi toată discuția)