avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Încadrare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Încadrare

Bibliotecarii de la primărie trebuiau , conform legii 153/2017,sa fie încadrați că ceilalți funcționari publici?
Ultima modificare: Joi, 8 Februarie 2018
Vic07, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:14, 8 Februarie 2018
Legea 153/2017
Art. 36 Reîncadrarea personalului
(1) La data intrării în vigoare a prezentei legi, reîncadrarea personalului salarizat potrivit prezentei legi se face pe noile funcții, grade/trepte profesionale, gradație corespunzătoare vechimii în muncă și vechime în specialitate/vechime în învățământ avute, cu stabilirea salariilor de bază, soldelor de funcție/salariilor de funcție, indemnizațiilor de încadrare și indemnizațiilor lunare potrivit art. 38.


(2) În cazul în care funcția deținută nu se regăsește în prezenta lege, reîncadrarea se face pe una dintre funcțiile prevăzute în anexe.

(3) Salarizarea personalului din autoritățile și instituțiile publice finanțate integral din venituri proprii, aflate în subordinea, sub autoritatea, în coordonarea Guvernului, ministerelor și a celorlalte organe de specialitate ale administrației publice centrale și locale, din cele aflate în coordonarea prim-ministrului, precum și din cele aflate sub controlul Parlamentului se realizează potrivit anexei nr. VII, în limita cheltuielilor de personal aprobate.

(4) Personalul autorităților și instituțiilor publice finanțate integral din venituri proprii, nou-înființate, aflate în subordinea, sub autoritatea, în coordonarea Guvernului, ministerelor și a celorlalte organe de specialitate ale administrației publice centrale și locale, din cele aflate în coordonarea prim-ministrului, precum și din cele aflate sub controlul Parlamentului beneficiază de salariile stabilite potrivit anexei nr. VII.
Ultima modificare: Joi, 8 Februarie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Răspundeți prin da sau nu.Trebuia mărit salariul la 1iulie cu ceilalți funcționari publici sau nu? Va mulțumesc!
Legea nu prevede strict vreo majorare de salariu de la 01.07.2017 pentru bibliotecari.

Legea prevede doar reincadrarea personalului salarizat . Prin urmare, ati primit vreo decizie de reincadrare ?
Nu
Solicitati scris angajatorului sa va comunice decizia de reincadrare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii institutii publice cu autofinantare Mari_Burli_Gl Mari_Burli_Gl la institutiile publice finantate din venituri proprii se aplica OUG nr 19 din 2012 (vezi toată discuția)
Salarizare bugetari elizbeth elizbeth Buna ziua, Se majoreaza salariile de la 1 iunie pt bugetari? Lucrez la o unitate bugetara cu autofinantare. Multumesc frumos si va doresc numai bine. (vezi toată discuția)
Ccm la cfr sexu sexu salariatii cfr se incadreaza la acest Art. 4. - Prin exceptie de la prevederile art. 1 si 2, pentru personalul din autoritatile si institutiile publice ... (vezi toată discuția)