avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Achizitie mijloc fix
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Achizitie mijloc fix

Buna ziua, S-a achizitionat de catre PJ romana un autoturism de la o PF romana pe baza unui contract de instrainare de la Primaria-Serv.taxe si impozite. Pretul de vinzare este trecut in valuta.Firma nu are activitate in valuta. Cum se calculeaza pretul de achizitie (1700 euro) si cum se inregistreaza plata- la data dobindirii sau ulterior? Cu multumiri
Achizitia s-a facut cf.act la 31.01.2018
Cel mai recent răspuns: Ciortea Zita , utilizator 10:59, 8 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marfa cumparata din ue cu tva platit acolo gheorghe2 gheorghe2 Daca sunt \"consumator\" si marfa e cumparata din UE cu TVA platit acolo, mai platesc TVA in vama ? (vezi toată discuția)
Impozitul si onorariul la notar pentru vanzare apartament xmihai xmihai Buna ziua, Am urmatoarea intrebare... Taxele si impozitele calculate in valuta se platesc la Finante la cursul BNR din ziua respectiva sau la cursul ... (vezi toată discuția)
Facturi externe barbutadddddddddddddd barbutadddddddddddddd Ma poate ajuta cineva spunindu-mi : 1)-,[b]la ce curs valutar [/b]trebuie sa calculez facturile externe platite cash ? : -la cursul valutar ... (vezi toată discuția)