avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Se considera dubla finantare?
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Se considera dubla finantare?

Buna ziua,

Am o nelamurire. Ca urmare a acceptarii in programul Start UP Nation 2017 am angajat o persoana inscrisa la AJOFM in cautarea unui loc de munca.

Ca si cheltuiala eligibila am prins un salariu in planul de afaceri pentru aceasta persoana.

Inteleg ca intrucat persoana are >45 ani, firma ar putea aplica pentru o subventie de la stat. Ar putea fi consierata dubla finantare acesta speta?

Multumesc frumos!

Cel mai recent răspuns: Judea Maria , Consultant credite si finantari 14:58, 9 Februarie 2018
Cu siguranta, DA
Multumesc frumos! In cazul in care angajez o a treia persoana, tot peste 45 ani, pentru care nu decontez nimic prin SUN 2017, presupun ca nu mai poate fi considerata dubla finantare.
Ultima modificare: Vineri, 9 Februarie 2018
B0gdan84, utilizator
Desigur, NU

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Start-up nation 2017 Eliza11 Eliza11 Buna ziua, Am fost aplicat la Start-up Nation 2017 si am fost acceptati pentru finantarea proiectului. Dorim crearea mai multor locuri de munca dintre care ... (vezi toată discuția)
Detalii start-up nation proiect T.J. T.J. Salutare! Am facut o firma de aproximativ o luna (din iunie 2017) cu cod CAEN principal 6209 - Alte activitati de servicii privind tehnologia ... (vezi toată discuția)
Informatii privind acordarea de fonduri europene nerambursabile si infiintare societate i.i digital_fdotovideomarian@yahoo.com digital_fdotovideomarian@yahoo.com Buna ziua. Doresc sa accesez fonduri europene pentru a-mi deschide o afacere in domeniu Foto & Video. Ma intereseaza sa primesc informatii utile in acest sens. ... (vezi toată discuția)