avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... informatii privind acordarea de fonduri europene ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

informatii privind acordarea de fonduri europene nerambursabile si infiintare societate I.I

Buna ziua. Doresc sa accesez fonduri europene pentru a-mi deschide o afacere in domeniu Foto & Video. Ma intereseaza sa primesc informatii utile in acest sens. Cum imi pot face planul de afaceri ( indicat ar fi daca asi gasi un plan de afaceri gata facut sau ceva de tip grila decat sa il completez, un studiu de fezabilitate, si ce acte mai sunt necesare pentru a fi fiabil dosaru si a fi aprobat si finantat.
Cel mai recent răspuns: ODAS GLOBAL CONSULTING S.R.L. , Consultant credite si finantari 09:45, 24 Aprilie 2018
Buna Ziua,

Exista la aceasta ora un program care se va deschide se numeste Start up Nation, Suma disponibila este de 44.000 euro. Activitatea este eligibila. Noi va putem intocmi planul de afaceri si documentele aferente.
Asteptam cu interes raspunsul dumneavoastra.
Cu stima,

Echipa ODAS GLOBAL CONSULTING

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Afacere Iuli_Iulian Iuli_Iulian Buna ziua, intrebarea mea este urmatoarea: Eu cu tatal meu, am vrea sa deschidem o microintreprindere accesand fondurile europene, dar nu stim in ce proiect ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene elaela1980 elaela1980 as dori sa mi deschid un salon de spa si coafura.nu stiu pași pe care trebuie sa i fac pentru a obține aceste fonduri.sunt din constanta. (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambusabile Bunget Art Bunget Art Doresc sa deschid un atelier de obiecte facute manual ceramica,decorari sticle si alte obiecte pentru casa si gradina Pot accesa fonduri?Am atestat in arta si ... (vezi toată discuția)