avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto

Buna ziua, in cazul in care am toate documentele, mai putin chitanta, există vre-o sansa sa repuperez taxa? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Dodo28 , utilizator 19:49, 8 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Vă mulțumesc pentru răspuns! O seară frumoasă

Cabinet Avocat Catalina Matei a scris:

Buna ziua, da este posibil sa cereti prin cererea de restituire , respectiva suma, chiar daca nu detineti chitanta . Cu stima!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto - o altfel de intrebare Kent8d Kent8d Buna seara! Referitor la taxa auto am citit mai multe subiecte de pe acest forum dar problema mea este putin mai complicata si delicata in acelasi ... (vezi toată discuția)
Solicitare cheltuieli de judecată pe cale separată ApostolVoicu ApostolVoicu Bună ziua, vă rog să mă ajutaţi cu o informaţie legată de următoarea situaţie. Am avut un proces pe care l-am câştigat, dar nu am solicitat ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani imprumutati anad90 anad90 Este posibil sa recuperez o suma de bani imprumutata unei persoane fizice ? banii au fost trimisi prin moneygram si am chitantele pastrate. Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)