buna ziua,cand depun o reclamatie la politie,cine o preia e obligat sa mi stampileze si copia dupa reclamatie sau numai sa dea nr inregistrare la ce depun? pt ca daca nu pune stampila si pe copie,poate schimba reclamatia cu ce continut le convine lor,nu?ma gandesc ca ar fi posibil,nu acuz pe nimeni...
Se procedeaza si cu stampila pe cel de-al doilea exemplar, dar si cu "bon" purtand numar de inregistrare si Stampila. Obligatia este numai de a primi/inregistra. Acum, in privinta modalitatii de inregistrare (cu stampila pe cel de al -II-lea exemplar sau cu "dovada") n-am auzit pe nimeni sa fi intampinat vreodata vre-o problema/surpriza din cauza aceasta. Nu schimba nimeni reclamatia (nici vorba de asaceva) cu alt continut mai "convenabil" Mai convenabil pentru cine ?....
Pt cel reclamat sau pt politisti,sa le fie mai usor de rezolvat cazul.Daca nu obtin copie dupa actul ce am depus si inregistrat,cum dovedesc continutul?!?
Pt cel reclamat sau pt politisti,sa le fie mai usor de rezolvat cazul.Daca nu obtin copie dupa actul ce am depus si inregistrat,cum dovedesc continutul?!?
Cerere info
arakys
Buna ziua!
Va deranjez cu o intrebare, daca se poate. In cazul deschiderei unui proces, stiu ca actele de la dosar se depun in doua exemplare de fiecare. ... (vezi toată discuția)
E legal?
Vulturudac
Am depus o reclamatie amanuntita la sectia de politie din cartier impotriva unor vecini care ma deranjeaza zi si noapte si al caror tata respectiv unchi e ... (vezi toată discuția)