avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de mediu cu sentinta
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de mediu cu sentinta

am sentinta definitiva deousa la ANAF Timisoara cu data de 01.04.2017 pentru taxa de mediu platita in in 2016.
conform legislatiei in vigoare ce se mai poate face ca sa-mi dea banii platiti (9200 plus dobanzi) ?
multumesc
Elena Isac
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 22:42, 8 Februarie 2018
Adresati-va unui executor - executare silita-poprire, doar nu vreti sa mai asteptati iar cativa ani....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatie bancara platita prin poprire daniela2015 daniela2015 Am fost in trecut implicata intr-un proces penal care s-a incheiat. Am fost obligata sa platesc suma de 1197.59 care se impartea in dobanzi si comisioane ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , in urma unei executări silite am primit răspuns ... AaLlEeXxX AaLlEeXxX Buna ziua , in urma unei executări silite am primit răspuns de la executor că nu îmi poate debloca conturile după achitarea sumei scrisă pe poprire la ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de urmarire silita simovi simovi Am girat pe cineva in anul 2003. Acesta nu si-a platit creditul. Mi-a venit la servici o poprire salaiala de 1/3. pana la concurenta sumei de 2600 RON, plus ... (vezi toată discuția)