Bună ziua,
Am o nelămurire și va rog mult sa ma ajutați.
În 2011 am vândut o mașină pe care nu am radiat o de la politie, doar de la Fisc.
Anul trecut în noiembrie mi a venit prima amenda pt neplătirea taxei de drum. As fi făcut contestatie dar când am primit plicul acasă nu ma mai încadrăm în cele 15 zile.
În ian 2018 pe data de 3 am fost și la politie și am scos o de pe numele meu.
Dar ghinionul naibii este ca mai primesc o amenda de data aceasta pt rovinieta cu data de 16.01.2018 .
De ce a mai fost emisa o amenda pe numele meu deoarece eu fusesem deja în 3 ian la politie?
Ce am de făcut? Data de plic este 8 feb deci m as încadra pt contestatie. Dar pe raza cărei jurisdicții ma adresez? Eu locuiesc în Constanța.
Va mulțumesc anticipat
BUNA ZIUA !
Am revenit cu noutati :)
Am facut contestatie impotriva CANDR- ului si dupa aprox 6 luni am si rezultatul ;
Solutia pe scurt: Admite plângerea contravenţională formulată de către petenta în contradictoriu cu intimatul împotriva procesului verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiei şi în consecinţă dispune , Anularea procesului verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiei. Fără cheltuieli de judecată. Cu drept de apel în 30 zile de la comunicare care se depune la Judecătoria X şi se judecă de către Tribunalul X Pronunţată la data de 02.07.2018, în conformitate cu prevederile art. 402 din CPC sub rezerva art. 396 alin. 2 din CPC raportat la art. 401 alin. 2 teza ultimă din CPC.
Document: Hotarâre X/2018 02.07.2018