avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Recunoașterea paternității
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Recunoașterea paternității

Buna ziua ,in urma unei relatii am avut o fata pe care nu am putut sa o recunosc deoarece eream in Grecia la munca,dupa o perioada mama fetei a facut comotie cerebrala.Fata a stat cu noi in Grecia ,dupa accident mama fetei a fost dusa in tara ,nu mai stiu nimic de ea de 7ani,in tot acest timp fata a stat cu mine si este la scoala aici.Acum vreau sa ma reintorc in tara dar nu pot trece legal frontiera cu fata ,asa cum v-am spus in acte nu rezult ca fiind tatal(am incercat in tara in mai multe randuri sa iau custodia ,dar era nevoie de fata pentru testul de paternitate)Intrebarea mea este :"In ce mod pot trece legal frontiera cu fata ,la cine pot apela?"Intors in tara voi face toate demersurile necesare pentru recunoasterea fetei si custodia ei.Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 9 Februarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 09:55, 9 Februarie 2018
Aveti nevoie de o declaratie din partea parintelui trecut in certificatul de nastere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarea minorului nascut in spania myryan26 myryan26 Buna, ma numesc Oana si locuiesc de 7 ani pe teritoriul Spaniei. Am o fetita de 3 ani rezultata dintr-o relatie cu un cetatean roman, insrisa in Registrul ... (vezi toată discuția)
Stabilirea paternitatii si filiatia fata de tata FainisDaniel FainisDaniel am o fetita de 4 ani ce s-a nascut cat mama era casatorita cu un alt barbat de cetatenie olandez, vrea ca fetita sa imi poarte numele si ma intereseaza ce ar ... (vezi toată discuția)
Am o fetita de 2 luni cu un cetatean strain care nu figureaza pe certificatul de nastere GiuliaM GiuliaM Buna ziua! As dori si eu un sfat! Sunt studenta, am o fetita de 2 luni cu un cetatean strain, insa el nu figureaza pe certificatul de nastere! Cum as putea ... (vezi toată discuția)