avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Violare de domiciliu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Violare de domiciliu

Buna ziua,
Astazi, niste persoane cu care am avut cateva conflicte si le-am facut plangere penala pentru violare de domiciliu, au patruns pe proprietatea locuintei. Am chemat politia si domnii de la politie ne-au zis ca asta nu reprezinta o urgenta si sa nu mai sunam la ei. Si i-a dat amenda tatalui meu pentru ca a indraznit sa ii deranjeze. Si le-au dat dreptate celorlalte persoane. Noi cum trebuia sa procedam in acest caz? Nu trebuia sa ii chemam pe ei fiind o violare de domiciliu?
Cel mai recent răspuns: Irina111 , utilizator 16:43, 9 Februarie 2018
Multumesc pentru informatii! Eu imi doresc doar sa se faca dreptate si in cazul oamenilor care nu au relatii, care nu dau spaga s.a.m.d. Si legea sa se aplice cat mai corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violare de domiciliu : proprietar versus ocupant ilegal Public_Attitude Public_Attitude După o plângere depusă direct pe masa dumnealui în ziua Z-1, fără a cita învinuitul, fără a-i acorda drept de apărare, un domn procuror constată ... (vezi toată discuția)
Incadrare corecta a infractiunilor Just-drept Just-drept O persoana a intrat intr-un imobil si a furat. A fost prins, judecatorul de camera preliminara a dispus inceperea urmaririi penale pentru furt calificat. ... (vezi toată discuția)
Violare de domiciliu clausimo clausimo la mine in sat o batrinica a fost vizitata intr-o noapte de catre un individ ,acesta intrind peste ea in casa sa fure bani, crezind ca ca daca copii acesteia ... (vezi toată discuția)