avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Scutire impozit
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Scutire impozit

Buna ziua,socrul meu este nevazator(persoana cu handicap gradul 1) și are scutire la impozitul pe casa. Pana anul acesta nu a plătit impozit pe casa,dar anul acesta i s-a adus la cunoștința ca el are scutire dar soția lui trebuie sa plătească pentru partea care-i revine,adică pe jumătate de clădire. As dori sa știu dacă este corect și legal ,multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gixul , utilizator 20:37, 10 Februarie 2018
Da este corect si legal,masura fiind determinata de modificarile operate la codul fiscal
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe si impozite pe cladiri ika ika Sotia este posesoarea certificatului de handicap grad accentuat, conform Legii nr. 448/2006..Detinem impreuna o locuinta in coproprietate.Ani trecuti am fost ... (vezi toată discuția)
Impozit pe cladire si teren trandanus trandanus buna ziua. doresc sa va intreb urmatoarele ; am o locuinta (casa ) cu teren , sunt o persoana cu handicap accentuat si cand am fost sa platesc impozitul mi ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit cladiri cu destinatie locuinta si auto pentru persoane cu handicap nicuteris nicuteris O persoana cu handicap accentuat, beneficiaza de scutire impozit pentru pentru locuinta si autoturim detinute in coproprietate in procent de 100% , conform ... (vezi toată discuția)